Uppdatering

Tjena alla! Nu börjar ju sommarn närma sig med stormsteg och ni vet alla vad det innebär...det är då alla utomhustävlingar sparkar igång på allvar! :D Men man får ju inte heller glömma det som finns vid sidan av också. Beachen, lite roadtrip (Om jag har lite tur så har jag körkortet i hamn innan sommarn), musiken, XBOX och mycket mera.

Annars så kan jag visa er lite granna vad det är jag har kört från förra onsdagen till nu:

 


1x6’ + backe 10x200m/jogg

60’ distans + bålstyrka + 25’ rörlighet



Fm: 40’ distans+ stretching

Em:

10x500m/60”



Fm: 40’ distans +

löparstyrka

Em:

50’ distans + 4x100m

/gång + 4x80m/2½

60’ distans + bålstyrka + 25’ rörlighet



Sorry om det ser lite konstigt ut det jag har skrivit med träningen. Orkade inte lägga dom i ordning utan har bara hett ut dom i en fin blandning :) Och man kan då säga att jag befinner mig i en grundträningsperiod nu med mycket mängd. Det är nu fjädern ska tryckas in i benen för att sedan tryckas upp när det vankas tävling. Annars så kommer jag med mer uppdates senare. YOO! ;)


Nu får det bli skärpning!!

Jag har hört från både släktingar, familj och kompisar nu att de vill att jag ska uppdatera min blogg nu igen och ja det är ju verkligen på tiden att jag gör det. Jag ber om ursäkt då också när ni har kommit in hit och så har ni inte sett ett nytt inlägg från mig men nu ska jag försöka uppdatera så bra som det bara kan gå. Och vi kan väll börja med en liten summering från inomhus perioden. Jag blev som sagt 2:a på IJSM i Februari och veckan efter den tävlingen så körde jag då ISM i Göteborg på 1500m då. Jag blev 8:a i finalen där och jag tyckte det var en ganska bra placering utifrån startfältet jag mötte. Jag var ganska nöjd efteråt mycket därför att jag hade dragit ner perset otroliga 10 sek! Så det nya perset lyder på 3.52.89 tror jag.

sedan så blev det en träningsperiod nere i USA i LA närmare bestämt. Där vi spenderade nästan 3 veckor i solen.

A Fast vatttnet var då fortfarande kallt då :)


Sedan så den 16 april så körde jag terräng sm nere i Uppsala. Skönt att det var närmare Umeå nu också. Jag blev 8:a i P19 efter ett ganska svagt sista varv på den ganska tuffa banan som innehöll en för***la brant stigning. Men 8:a är jag helt nöjd med i efterhand. Det är tuffare motstånd i år och då äre bara till att träna ännu hårdare och komma tillbaks ännu snyggare som man säger ;) Ahh ne men man ska komma tillbaks ännu starkare så man kan kriga om medaljerna.

Nu väntar annars en lång träningsperiod fram till möjligtvis juni där min första tävling startar och där får vi då se hur det går helt enkelt :)

RSS 2.0