IJSM!!

Ja vad kan man säga... blev ett silver till slut på IJSM i Stockholm. Skulle vilja tacka stockholmarna för ett bra arrangemang och de där Powerade dryckerna som ni hade vid prispallen måste ju ha varit nått nytt härligt tillskott ;) Hursomhelst så är jag nöjd med prestationen där jag gick i mål i finalen på 4.02.54 tror jag...? Alla kämpade på bra men det kan bara finnas en person som kan komma först till mellandagsrean som man brukar säga :) Han som kom först in till mellandagsrean var ju då Johan rogestedt. Jag har mött Johan rogestedt en del gånger nu och jag börjar bli lite små trött på att han ska vara före mig in i mål hela tiden ;) Men han är inte vilken person som helst ska man veta, han har en del tunga meriter i bagaget och ska man lyckas spöa honom i ett lopp så måste man vara en riktigt hård jävel.  Nu för min del så finns ju stora SM kvar nu till helgen som är i  GÖTEBORG!!! Så jag får se helt enkelt hur de kommer gå där, en finalplats skulle ju aldrig sitta fel :) Men vi höres mer!! måste pysa nu!!

Tjena! Lite uppdates me nå musik

elias and da computer! ;) Ja Jag sitter då och pustar ut efter mitt födelsedagsfirande som var på nedervåningen för bara någon timma sedan. Fick tyvärr inge brännvin, sprit och INTE ENS NÅ ÖL! Va!? Fyller man 18 år så ska man ju ändå få smaka  på lite granna på hur det är att va 18 ;) Men jag fick lite andra nödvändiga grejer som jag kan va glad för. :) Men nu när jag sitter här på datorn så ser jag att Akon har kommit ut me en ny hit "One more time"
Och T-pain med " Electroman" Ball  har kommit ut med "D-Easy" Riktigt sköna låtar att lyssna och njuta av. Annars så har träningen gått bra. Jag har kunnat träna utan skadebekymmer och förkylningar så jag tror SM:et går bra nu till helgen. Körde ett bra pass som var i helgen som var:

windsprint 1500m

2*700-500m och 2*300m.  Var ett ganska jobbigt men bra pass. Som alltid är det skönt när man är klar med passet därför då känns det som en belöning. Mina lopp gick på 1.47, 1.47 på de båda 700ingarna. På 500 ingarna gick de på 1.03, 1.03 och på de sista 300ingarna gick de på 40 blankt båda två. :)

Kommer med mer updates under sm-helgen på hur det går

Uppdatering på hur träningen har gått

Tjena! Nu närmar det sig IJSM, vilket innebär att nu ska formen börja komma smygandes. Nu ska all taggningsmusik vara nedtankad och införd på MP3:n och så ska man ha glömt alla sorger, bekymmer och besvär. För var glad och nöjd för vet du vad... ahh det vet vi ju redan att de ska vi vara. :) Men man kan då säga att jag genomförde ett bra 13*300pass i förrgår (alltså i måndags). Som då var uppdelat på 3 serier. Vilket innebar att jag körde 5 300:ingar på första och så sedan 4 på de två sista serierna. Som jag oftast alltid gör så tror ju jag alltid att jag besitter en sådan makt när jag springer så jag öppnar den första serien lite väll för fort. Vilket resulterar i att jag har typ lite för mycket mjölksyra i benen på andra och tredje serien. Men nu har man gjort passet och man blev ju jävligt trött på det så det var väll huvudsaken ;)

RSS 2.0