jag sprang inget i helgen

Nä och som rubriken säger så blev det inget lopp för mig i helgen. Utan jag bestämde mig för att det är lika bra att jag tränar istället och försöka komma mig i bättre form till IJSM. Kommer förmodligen få nån som kan dra åt mig nästa helg när de ä tävling igen i ume ;) Så då äre ba att hoppa på tåget och tuta och köra.

Ja då äre ju snart helg!

Tjena allesammans! Ja nu börjar ju helgen närma sig och det är ju för jävla skönt! Kommer att starta igång mitt tävlande på lite mer allvar nu på söndag :) Då äre 1500m som gäller och ja hoppas jag kan ta mig ner mot 4.00-fart så man ändå kan få ett positivt besked innan IJSM-drabbningen den 19-20 februari ;) Annars så körde jag igår en snabbdistans som bestog av 20 min lugnt och 20 min hårt. Passet gick väldigt bra för det var behagligt väder och det var en del folk ute så man kunde ju smila lite granna åt folket när man passerade dom :) Jag kommer med mer uppdates troligtvis efter helgens tävling, så medans ni väntar på de så kan ni ju lyssna på denna goding

www.youtube.com/watch?v=pc0mxOXbWIU&feature=fvsr    Gjord av Cee lo green ;) Riktigt bra Motown låt

Väldigt sen uppdatering

Tjena! Jag kommer nu ut med en väldigt sen uppdatering på min blogg. Så för att göra allting kort så kan ja bara säga att nu har jag kommit igång för fullt med träningen nu efter förkylningen och jag har hunnit med två tävlingslopp på hemmaplan som jag kan ge ett godkänt betyg på. Jag gjorde inga pers ir så utan de va mest lopp för att ba få komma tillbaka på banan helt enkelt. ;) Sen så rekommenderar jag er alla att lyssna på Jennifer lopez feat. Pitbull "Standing on the floor" Så fruktansvärt jävla skön låt att lyssna på ;) Särskilt om man vill tagga igång till en tävling. :D

första träningspasset efter förkylningen

Yoo homies! Nu har jag äntligen kommit igång med träningen efter förkylningen. Körde en lugn distans idag på 30min, och det kändes lite segt så här när man nyss har kommit igång men om en vecka så då är jag samma gamla elias igen ;) Ready to fight my enemies down! hehe!

Lite sen uppdatering

Men tjenare homies! Jag skulle vilja börja med att säga att för att man ska bli bra inom friidrotten så behöver man alltid lite hjälp på vägen, det räcker ju då som sagt inte bara med att springa :) Men hursomhelst så vill jag visa upp min tacksamhet för två tjejer som verkligen har förgyllt min dag på friidrottsgymnasiet på ett ir annat sätt. Det finns massa andra namn som också har förgyllt min dag men nu ville de att deras namn skulle komma upp på denna coola blogg idag så jag vill helt enkelt tacka Erika och Hilda för deras insatser (applåder!!!)

Sen så är jag ju fortsatt lite sjuk, trodde för ett tag sen att jag hade halsfluss men nu hare som blivit lite bättre, så de ä ju skönt! ;) Hatar att få de här jävla förkylningarna, även om jag inte får dom så ofta så är de ganska långvariga ändå. Men men..de ä int så mycke man kan göra åt utan man får göra de bästa av situationen istället och chollra upp datan och lyssna på lite hiphop och RNB musik istället ;) Och ba lägga ner sig i sängen med chips, godis och kall-läsken ;) YEAH!!

Gå in på de här hemsidorna om ni absolut diggar hiphop och RNB musik: www.newjams.net  www. hotnewhiphop.com

Jag lovar er att de är riktig skön musik! akon, t-pain, rihanna och alla andra


Detta är då en typisk bild på hur jag ser ut nu när jag verkligen har nått botten. med andra ord så ser jag ju förjävlig ut. :D

Synpunkter åsikter mm.

Tjena! känner att jag snart skulle behöva lite kommentarer här på bloggen på vad ni tycker och så :) Är bloggen dålig ir bra? Behöver det förbättras något? Och tveka inte med att ge ut en kommentar, ta ba och skriv! ;)

Megazone YEAH! :D....Och förkylning BUHUU!! :(

Tjenare! Vaknade idag av att jag typ inte kunde andas nästan och sen så kom det där irreterande kittlet i halsen som man alltid har när man är förkyld :( Så det var bara att intala sig själv att man blivit förkyld och man kan inget annat göra än att bli av med det så fort som möjligt. Tråkigt men sant! Så det var bara att ställa in dagens löpstyrkepass och istället försöka återhämta sig någorlunda till kvällens aktivitet som skulle vara Megazone inne på stan :) Det var jävligt kul att köra när vi hade samlat ihop ett stort och taggat gäng som då skulle bege sig in på lazer-banan och bara skjuta sönder varan med laser ;) Vi var tre lag och ett av laget var ett tjej-lag och de två andra var pojklag. Och efter 20 minuters spelande så kunde man bara konstatera att tjej-laget var de som vann och vårt lag kom sist :S Kunde bara inte fatta att tjejerna var bättre på att skjuta med laser-pistoler än oss killar. Ja mena vi lekte ju fan med sånt när vi var små! :o Men men... det var då jävligt kul att köra men de skulle gärna ha varit mer än 20 minuter, allt går ju så fort. Men jag uppmanar er andra som läser denna blogg att prova lazerdome om ni inte har kört det förrut ;)

Annars så pease homies! Nu går jag och lägger mig

En hektisk dag med två jobbiga träningspass varav ett på Buberget

Min polare kalle Härlebo från Småland är här nu och besöker mig i de norrländska skogarna just nu. Och Med tanke på att han är från Småland så blev jag ju tvungen att visa han vad det är man kan göra för kul saker här uppe. Så jag tog med han till Buberget i Vindeln och körde lite slalom. Med tanke på att jag typ inte har åkt slalom på 2 år så blev det jävligt jobbigt ändå och det blev det särkilt när man märkte att det var inte så mycket uppkört på svarta backen när vi skulle kvista igenom där ;) Annars så blev det mycket hoppande, fikaätning och bredställs körning, en riktigt skön slalom-tur med andra ord. :D

Senare på eftermiddan drog vi in till umeå och körde ett kvalitetspass på Nolia.

Kvalitetspasset idag var: 700-500, 700-500 +2*300m. Har ju alltid gillat såna här pass där man verkligen får bränna ut sig lite :) Men passet gick till så här att efter man hade kört 700m så vilade man 3 min innan man drog igång med nästa som var 500m och efter den var vilan 5 min (seriepaus). Och så upprepade man de en gång till innan de var dags för två 300:ingar som skulle gå relativt fort. I mitt fall så blev 300:ingarna lite ojämna med den första på typ 42 sek och den sista på 39 så jag hade lite för mycket krafter kvar på slutet men.. aja! Ä ba så jävla skönt att kunna springa utan att det gör ont i knäskålan.  700:ingarna gick på 1.56 och 2.00 och 500:ingarna gick ganska jämnt på 75-74  sek.
 
Men annars så hare så gött och chilla gärna till dessa bilder innan ni hoppar i sängs! ;)




Två glada pöjkspolingar


Ja och så var det ju som sagt in i den norrländska skogen som gällde när det blev svarta backen


Det går ju inte att få ett bättre bredställ ir?? Man blir ju nästan rörd när man ser det själv ;)


Återhämtning är viktigt såväl på träning som uppe på Buberget :)


Sen så var det bara till att byta om från slalom-kläder till löparkläder när träningen närmade sig :)





Testning av blogg

Tjenare! Mitt namn är Elias Bjuhr och jag är en löpare från Umeå och jag har här tänkt att skriva ner vad som händer runt omkring i mitt liv och även runt omkring mina träningar och tävlingar :) Ni får gärna komma med synpunkter och diskussioner på mina inlägg så man kan ta upp ämnet ;)


RSS 2.0